Tänään en ole ihan niin hyperituulella. Onneksi kuitenkaan missään depressiossakaan =D Mies lähti kaupungille asioita hoitaan ja otti nuorimman mukaan ja vei samalla vanhimman pojan karateharkkoihin. Ajattelin tulla näyttämään teille muutaman kuvan. Sain eilen päähänpiston tehdä pääsiäiskoristeen ulko-oveen. Oikeastaan löysin talon takaa metsästä hienoja oksanpätkiä koiraa ulkoiluttaessa ja siitä se ajatus sitten lähti...=)

Ensin oksat yhteen kalalangalla
484330.jpg

Sitten pujottelin lankoihin niintä ja höyheniä sekä koristelin koristemunilla ja isolla munalla, jonka sisällä on kana.
484333.jpg

Tässä tuo keskimmäinen munakana =D lähempää
484335.jpg

Olen aika tyytyväinen. Voisihan tuohon punoa tiukemman ja siistimmänkin taustan, mutta ei se nyt ollut tarkoitus. Lapset tekivät hienoja virpomisoksia koulussa.
484349.jpg

Luin myös tässä parin päivän aikana pitkästä aikaa kirjan. Erittäin koskettava. Ehkä vähän liiankin, näin herkälle. Mutta minä olenkin hölmö ja piinaan itseäni näillä lapsikohtaloilla:
484353.jpg

Loppukevennys: Sattui eilen hauska juttu. Ajattelin syödä kahvin kanssa keksipakettiin jääneet murut, niitä oli aika paljon ja otin lusikan. Heti ensimmäisen lusikallisen nostettuani olin hieman hölmistynyt:
484356.jpg

Lusikkaan oli tarttunut neula! Tuskin alunperin ollut tuolla paketissa, varmaan vain minulta joskus sinne tipahtanut. Ihmettelin, että miten se on noin magneettinen? Pystyin heiluttelemaankin lusikkaa ja neula vain pyöri sen alla toinen pää lusikassa kiinni. Otin irti ja käänsin ja toinenkin pää jäi kiinni. Tuo on semmonen pieni kanavaneula, tylppäpää. Onko ne aina magneettisia?