Tänään sain typsykän sukat valmiiksi. Tämä on sitten virallisesti ensimmäinen sukkaparini (kun kerta regia-sukan toinen puoli on vielä tekemättä). En meinannut ensin laittaa kuvaa kun vähän epäonnistui. Kantapäistä tuli liian isot =/  Mutta eihän elämä ole aina täydellistä, kaukana siitä, joten tässä nämä:



Jos nuo mahtuvat kenkiin niin kyllä silti pidän niitä tytöllä. Tässä kuva myös myssystä, jonka tein kun kuopus oli vielä masussa (ai miten niin olin varma tytöstä =))



Hattu on ihan passeli nyt. Tein sen mukamas pienelle vauvalle...=0  Vähän heitti kokoarvio. En muista mistä ohjeen bongasin, mutta sillä siksak -mallilla tehty, joka lopuksi ommellaan kasaan. Ja pitihän siihen virkata kukkakin.

Tänään on nautittu vaan kotiolosta. Kävi lapset toki ulkonakin kun pakkasta ei enää niin paljon ole. Ulkoa tullessa typsykkäi käveli keittiöön ja muksahti. Ilmeisesti pöydän jalkaan osui silmäkulma ja siitä tuli pieni muisto =´(



Itku loppui onneksi lyhyeen äidin sylissä. Komea jälki, huomenna saa hoitajakin ihastella. Ennen ruokaa kävin esikon kanssa hakemassa heinää hepalle tuosta läheltä ja talliakin on korjailtu (siis mies). Ruoka menetteli, mutta en enää ikuna osta nauta-sikajauhelihaa. Ällöä kun on tottunut pitkään jo pelkkään nautaan. Ruoan jälkeen vielä leivottiin vanhimman pojan kanssa mokkapaloja. Nyt olen tässä väsäillyt miehen yrityksen laskutusta. Täytyy jo pikkuhiljaa hipsiä nukkumaan. Tai ainakin tv:n ääreen sukkaa neulomaan. Heipat kaikille!